Jawatan Kosong admin cum accountant di ERSS Consultants Pte Ltd

  Bedok (East) - 73 Ubi Road 1, #06-49, Oxley Bizhub, S(408733) Advertised: 18-November-2019 Closing on 18-December-2019


  Sebelum Anda mencadangkan Jawatan Kosong admin cum accountant di ERSS Consultants Pte Ltd ini yang terbaru atau tekan butang Sapukan Sekarang, Anda mesti memahami dan menjalankan setiap peruntukan laman web kami (pengurus portaloker) di bawah:

  • Iklan jawatan kosong ini telah dicipta oleh ERSS Consultants Pte Ltd , kami tidak mengubah / menambahkan / memvalidasi setiap jawatan kosong secara langsung.
  • Keputusan iklan jawatan kosong ini SAHAM PERCUMA dari web jobstreet.com.sg, kami tidak akan meminta bayaran secara langsung atau melalui syarikat yang berkenaan.
  • Semua urus niaga yang berlaku apabila anda memohon dalam iklan Jawatan Kosong admin cum accountant di ERSS Consultants Pte Ltd di luar tanggungjawab kami.
  • Di laman web kami terdapat pautan, dalam bentuk spanduk dan teks, ke laman web lain. Kami tidak bertanggungjawab terhadap kandungan dan akibat laman web ini

  ERSS Consultants Pte Ltd is a local Geotechnical and Civil & Structural consulting firm. We involved in various Geotechnical works such as LTA MRT projects. Deep excavation for pipelines, basement excavations etc. We are currently looking for self-motivated, qualified experience staff to fill the following position. 

  • Candidate must possess at least Diploma/Advanced/Higher/Graduate Diploma in Others or equivalent.
  • At least 2 Year(s) of working experience in the related field is required for this position.
  • Required Skill(s): Microsoft Office
  • Preferably Junior Executive specialized in Finance - General/Cost Accounting or equivalent.

  Good package and Good career opportunity will be given to successful candidates.
  Qualified or interested candidates, please kindly send in your resume by clicking APPLY NOW button below


  Alamat perusahaan :
  ERSS Consultants Pte Ltd
  73 Ubi Road 1, #06-49 Oxley Bizhub, Singapore 408733  Info Loker Bedok (East) - 73 Ubi Road 1, #06-49, Oxley Bizhub, S(408733) , Info Loker ERSS Consultants Pte Ltd , Info Loker IT - Software


Apakah Jawatan Kosong admin cum accountant di ERSS Consultants Pte Ltd Asli (Bukan Palsu)?

Untuk menyemak sama ada jawatan kosong yang ditawarkan oleh ERSS Consultants Pte Ltd jujur (tidak penipuan) di sini adalah beberapa petua:
 • Pastikan itu ERSS Consultants Pte Ltd adalah salah satu syarikat yang dipercayai dan berwibawa. Sila semak dari hasil carian Google sama ada syarikat itu benar-benar asli (tidak fiktif). Semak juga respons daripada pengguna atau pekerja dari ERSS Consultants Pte Ltd .
 • Berhati-hati dengan syarikat yang hanya menggunakan alamat e-mel awam / percuma (seperti @ gmail atau @ yahoo.com) atau SMS (termasuk aplikasi telegram atau aplikasi seperti apa-apa) sebagai media komunikasi. Syarikat ini akan lebih meyakinkan jika ia mempunyai alamat pejabat telefon atau alamat e-mel domain korporatnya sendiri.
 • Sekiranya anda diminta untuk mendapatkan wang untuk apa-apa sebab, anda tidak boleh mengabaikan kekosongan itu. Antara sebab yang sering digunakan ialah kos seragam, kos latihan (latihan), kos penggantian duti setem, dan membayar borang / surat perjanjian.
 • Pastikan kekosongan yang anda cari adalah sesuai dengan tajuk kekosongan jawatan ini, yaitu Jawatan Kosong admin cum accountant di ERSS Consultants Pte Ltd . Pastikan anda tidak menawarkan perniagaan pelaburan yang mencurigakan atau menjadi ahli MLM yang tidak jelas.