Jawatan Kosong Head Chef di Tap Craft Beer Bar

  Singapore Advertised: 10-November-2019 Closing on 10-December-2019


  Sebelum Anda mencadangkan Jawatan Kosong Head Chef di Tap Craft Beer Bar ini yang terbaru atau tekan butang Sapukan Sekarang, Anda mesti memahami dan menjalankan setiap peruntukan laman web kami (pengurus portaloker) di bawah:

  • Iklan jawatan kosong ini telah dicipta oleh Tap Craft Beer Bar , kami tidak mengubah / menambahkan / memvalidasi setiap jawatan kosong secara langsung.
  • Keputusan iklan jawatan kosong ini SAHAM PERCUMA dari web jobstreet.com.sg, kami tidak akan meminta bayaran secara langsung atau melalui syarikat yang berkenaan.
  • Semua urus niaga yang berlaku apabila anda memohon dalam iklan Jawatan Kosong Head Chef di Tap Craft Beer Bar di luar tanggungjawab kami.
  • Di laman web kami terdapat pautan, dalam bentuk spanduk dan teks, ke laman web lain. Kami tidak bertanggungjawab terhadap kandungan dan akibat laman web ini

  Tap focuses on offering good craft beer paired with comfort food. We are opening new stores within the next 12months. If you think that you have the passion and drive to be part of our growing team, come join us.

  Responsible for food quality, work flow efficiency and ensuring that all associated costs are maintained
  Able to align with the company's direction and work in a team
   
  • Candidate must possess at least Professional Certificate/NiTEC in any field.
  • At least 7 Year(s) of working experience in the related field is required for this position.
  • Preferably Manager specialized in Food/Beverage/Restaurant Service or equivalent.

  Alamat perusahaan :
  Tap Craft Beer Bar  Info Loker Singapore , Info Loker Tap Craft Beer Bar , Info Loker IT - Network/Sys/DB Admin


Apakah Jawatan Kosong Head Chef di Tap Craft Beer Bar Asli (Bukan Palsu)?

Untuk menyemak sama ada jawatan kosong yang ditawarkan oleh Tap Craft Beer Bar jujur (tidak penipuan) di sini adalah beberapa petua:
 • Pastikan itu Tap Craft Beer Bar adalah salah satu syarikat yang dipercayai dan berwibawa. Sila semak dari hasil carian Google sama ada syarikat itu benar-benar asli (tidak fiktif). Semak juga respons daripada pengguna atau pekerja dari Tap Craft Beer Bar .
 • Berhati-hati dengan syarikat yang hanya menggunakan alamat e-mel awam / percuma (seperti @ gmail atau @ yahoo.com) atau SMS (termasuk aplikasi telegram atau aplikasi seperti apa-apa) sebagai media komunikasi. Syarikat ini akan lebih meyakinkan jika ia mempunyai alamat pejabat telefon atau alamat e-mel domain korporatnya sendiri.
 • Sekiranya anda diminta untuk mendapatkan wang untuk apa-apa sebab, anda tidak boleh mengabaikan kekosongan itu. Antara sebab yang sering digunakan ialah kos seragam, kos latihan (latihan), kos penggantian duti setem, dan membayar borang / surat perjanjian.
 • Pastikan kekosongan yang anda cari adalah sesuai dengan tajuk kekosongan jawatan ini, yaitu Jawatan Kosong Head Chef di Tap Craft Beer Bar . Pastikan anda tidak menawarkan perniagaan pelaburan yang mencurigakan atau menjadi ahli MLM yang tidak jelas.