Jawatan Kosong Service Desk Analyst di COLLABERA SEARCH PTE. LTD.

  East Advertised: 20-November-2019 Closing on 20-December-2019


  Sebelum Anda mencadangkan Jawatan Kosong Service Desk Analyst di COLLABERA SEARCH PTE. LTD. ini yang terbaru atau tekan butang Sapukan Sekarang, Anda mesti memahami dan menjalankan setiap peruntukan laman web kami (pengurus portaloker) di bawah:

  • Iklan jawatan kosong ini telah dicipta oleh COLLABERA SEARCH PTE. LTD. , kami tidak mengubah / menambahkan / memvalidasi setiap jawatan kosong secara langsung.
  • Keputusan iklan jawatan kosong ini SAHAM PERCUMA dari web jobstreet.com.sg, kami tidak akan meminta bayaran secara langsung atau melalui syarikat yang berkenaan.
  • Semua urus niaga yang berlaku apabila anda memohon dalam iklan Jawatan Kosong Service Desk Analyst di COLLABERA SEARCH PTE. LTD. di luar tanggungjawab kami.
  • Di laman web kami terdapat pautan, dalam bentuk spanduk dan teks, ke laman web lain. Kami tidak bertanggungjawab terhadap kandungan dan akibat laman web ini

  Since 1991, Collabera has been a leading provider of IT staffing solutions and services. We are known for providing the best staffing experience and taking great care of our clients and employees.
   
  To know more about Collabera, I would encourage you to visit us on www.collabera.sg         
   
  Follow us: https://www.linkedin.com/showcase/collabera-singapore/

  • Candidate must possess at least a Diploma, Advanced/Higher/Graduate Diploma, Bachelor's Degree, Post Graduate Diploma, Professional Degree, Computer Science/Information Technology, Science & Technology or equivalent.
  • At least 2 year(s) of working experience in the related field is required for this position.
  • Preferably Junior Executives specializing in Technical & Helpdesk Support, IT/Computer - Network/System/Database Admin or equivalent.
  • Full-Time and Contract position(s) available.

  Alamat perusahaan :
  COLLABERA SEARCH PTE. LTD.
  Commonwealth drive, singapore  Info Loker East , Info Loker COLLABERA SEARCH PTE. LTD. , Info Loker Others


Apakah Jawatan Kosong Service Desk Analyst di COLLABERA SEARCH PTE. LTD. Asli (Bukan Palsu)?

Untuk menyemak sama ada jawatan kosong yang ditawarkan oleh COLLABERA SEARCH PTE. LTD. jujur (tidak penipuan) di sini adalah beberapa petua:
 • Pastikan itu COLLABERA SEARCH PTE. LTD. adalah salah satu syarikat yang dipercayai dan berwibawa. Sila semak dari hasil carian Google sama ada syarikat itu benar-benar asli (tidak fiktif). Semak juga respons daripada pengguna atau pekerja dari COLLABERA SEARCH PTE. LTD. .
 • Berhati-hati dengan syarikat yang hanya menggunakan alamat e-mel awam / percuma (seperti @ gmail atau @ yahoo.com) atau SMS (termasuk aplikasi telegram atau aplikasi seperti apa-apa) sebagai media komunikasi. Syarikat ini akan lebih meyakinkan jika ia mempunyai alamat pejabat telefon atau alamat e-mel domain korporatnya sendiri.
 • Sekiranya anda diminta untuk mendapatkan wang untuk apa-apa sebab, anda tidak boleh mengabaikan kekosongan itu. Antara sebab yang sering digunakan ialah kos seragam, kos latihan (latihan), kos penggantian duti setem, dan membayar borang / surat perjanjian.
 • Pastikan kekosongan yang anda cari adalah sesuai dengan tajuk kekosongan jawatan ini, yaitu Jawatan Kosong Service Desk Analyst di COLLABERA SEARCH PTE. LTD. . Pastikan anda tidak menawarkan perniagaan pelaburan yang mencurigakan atau menjadi ahli MLM yang tidak jelas.