Jawatan Kosong Administrative Officer (Marketing) di Popular Holdings Limited

  North-East Advertised: 16-November-2019 Closing on 16-December-2019


  Sebelum Anda mencadangkan Jawatan Kosong Administrative Officer (Marketing) di Popular Holdings Limited ini yang terbaru atau tekan butang Sapukan Sekarang, Anda mesti memahami dan menjalankan setiap peruntukan laman web kami (pengurus portaloker) di bawah:

  • Iklan jawatan kosong ini telah dicipta oleh Popular Holdings Limited , kami tidak mengubah / menambahkan / memvalidasi setiap jawatan kosong secara langsung.
  • Keputusan iklan jawatan kosong ini SAHAM PERCUMA dari web jobstreet.com.sg, kami tidak akan meminta bayaran secara langsung atau melalui syarikat yang berkenaan.
  • Semua urus niaga yang berlaku apabila anda memohon dalam iklan Jawatan Kosong Administrative Officer (Marketing) di Popular Holdings Limited di luar tanggungjawab kami.
  • Di laman web kami terdapat pautan, dalam bentuk spanduk dan teks, ke laman web lain. Kami tidak bertanggungjawab terhadap kandungan dan akibat laman web ini

   
  About the Company
  POPULAR Holdings is a Singapore-based company that publishes, distributes, and retails books for both the educational and general fiction markets in Singapore, Malaysia, Hong Kong and other parts of the world. It has subsidiaries in countries such as Canada, the People’s Republic of China, Malaysia, and Singapore.
   
  The first POPULAR bookstore was set up in 1936 in North Bridge Road, focusing on retailing Chinese books and stationery. In 2006, POPULAR successfully launched the inaugural [email protected] and [email protected] followed by [email protected] Kong in 2008. BookFest soon became a platform for established publishers to showcase their latest publications and renowned authors to meet and interact with the readers.
   
  POPULAR currently carries out its publishing activities through subsidiaries operating in Singapore, Malaysia, Hong Kong, Macau, Taiwan and Canada. Its bookstore operations currently have a network of over 190 POPULAR bookstores in Singapore, Malaysia and Hong Kong. Its businesses span across retail, distribution, publishing, property and food and beverage.
   

  Responsibilities:
   
  • Production, coordination and distribution of marketing collaterals such as posters, flyers etc to all stores.
  • Packing of marketing brochures/gifts, providing logistic support and managing PA system for events.
  • Maintain inventory list for Marketing Department
  • Filing and housekeeping of targeted newspaper articles.
  • Provide all other administrative support task to Marketing Department as required.
   
  Requirements:
   
  • GCE N or O Leve with 1 year working experience in related field
  • Proficient in Microsoft Office, especially in Word and Excel
  • Organized, systematic in documentation and filing
  • Willing to work long hours or on weekends for events
   

  To serve our people, to grow with our society and to mutually benefit from the world.


  Alamat perusahaan :
  Popular Holdings Limited
  15 Serangoon North Avenue 5 Singapore  Info Loker North-East , Info Loker Popular Holdings Limited , Info Loker Logistics/Supply Chain


Apakah Jawatan Kosong Administrative Officer (Marketing) di Popular Holdings Limited Asli (Bukan Palsu)?

Untuk menyemak sama ada jawatan kosong yang ditawarkan oleh Popular Holdings Limited jujur (tidak penipuan) di sini adalah beberapa petua:
 • Pastikan itu Popular Holdings Limited adalah salah satu syarikat yang dipercayai dan berwibawa. Sila semak dari hasil carian Google sama ada syarikat itu benar-benar asli (tidak fiktif). Semak juga respons daripada pengguna atau pekerja dari Popular Holdings Limited .
 • Berhati-hati dengan syarikat yang hanya menggunakan alamat e-mel awam / percuma (seperti @ gmail atau @ yahoo.com) atau SMS (termasuk aplikasi telegram atau aplikasi seperti apa-apa) sebagai media komunikasi. Syarikat ini akan lebih meyakinkan jika ia mempunyai alamat pejabat telefon atau alamat e-mel domain korporatnya sendiri.
 • Sekiranya anda diminta untuk mendapatkan wang untuk apa-apa sebab, anda tidak boleh mengabaikan kekosongan itu. Antara sebab yang sering digunakan ialah kos seragam, kos latihan (latihan), kos penggantian duti setem, dan membayar borang / surat perjanjian.
 • Pastikan kekosongan yang anda cari adalah sesuai dengan tajuk kekosongan jawatan ini, yaitu Jawatan Kosong Administrative Officer (Marketing) di Popular Holdings Limited . Pastikan anda tidak menawarkan perniagaan pelaburan yang mencurigakan atau menjadi ahli MLM yang tidak jelas.