Jawatan Kosong Marketing Manager di Company Confidential

  Singapore Advertised: 09-November-2019 Closing on 09-December-2019


  Sebelum Anda mencadangkan Jawatan Kosong Marketing Manager di Company Confidential ini yang terbaru atau tekan butang Sapukan Sekarang, Anda mesti memahami dan menjalankan setiap peruntukan laman web kami (pengurus portaloker) di bawah:

  • Iklan jawatan kosong ini telah dicipta oleh Company Confidential , kami tidak mengubah / menambahkan / memvalidasi setiap jawatan kosong secara langsung.
  • Keputusan iklan jawatan kosong ini SAHAM PERCUMA dari web jobstreet.com.sg, kami tidak akan meminta bayaran secara langsung atau melalui syarikat yang berkenaan.
  • Semua urus niaga yang berlaku apabila anda memohon dalam iklan Jawatan Kosong Marketing Manager di Company Confidential di luar tanggungjawab kami.
  • Di laman web kami terdapat pautan, dalam bentuk spanduk dan teks, ke laman web lain. Kami tidak bertanggungjawab terhadap kandungan dan akibat laman web ini

  We are a subsidiary of a US based Medical Technology Comapny . We have developed a range of cutting edge Medical Imaging Products that can improve the quality of healthcare and in the process save lives.

  • Candidate must possess at least Bachelor's Degree/Post Graduate Diploma/Professional Degree, Master's Degree in Engineering (Bioengineering/Biomedical), BioTechnology, Medical Science or equivalent.
  • At least 3 Year(s) of working experience in the related field is required for this position.
  • Required Skill(s): Marketing of Medical Device, Organisational skills, Business Development, Medical Products Registration
  • Preferably Manager specialized in Marketing/Business Development or equivalent.

  Alamat perusahaan :
  Company Confidential  Info Loker Singapore , Info Loker Company Confidential , Info Loker Marketing/Business Dev


Apakah Jawatan Kosong Marketing Manager di Company Confidential Asli (Bukan Palsu)?

Untuk menyemak sama ada jawatan kosong yang ditawarkan oleh Company Confidential jujur (tidak penipuan) di sini adalah beberapa petua:
 • Pastikan itu Company Confidential adalah salah satu syarikat yang dipercayai dan berwibawa. Sila semak dari hasil carian Google sama ada syarikat itu benar-benar asli (tidak fiktif). Semak juga respons daripada pengguna atau pekerja dari Company Confidential .
 • Berhati-hati dengan syarikat yang hanya menggunakan alamat e-mel awam / percuma (seperti @ gmail atau @ yahoo.com) atau SMS (termasuk aplikasi telegram atau aplikasi seperti apa-apa) sebagai media komunikasi. Syarikat ini akan lebih meyakinkan jika ia mempunyai alamat pejabat telefon atau alamat e-mel domain korporatnya sendiri.
 • Sekiranya anda diminta untuk mendapatkan wang untuk apa-apa sebab, anda tidak boleh mengabaikan kekosongan itu. Antara sebab yang sering digunakan ialah kos seragam, kos latihan (latihan), kos penggantian duti setem, dan membayar borang / surat perjanjian.
 • Pastikan kekosongan yang anda cari adalah sesuai dengan tajuk kekosongan jawatan ini, yaitu Jawatan Kosong Marketing Manager di Company Confidential . Pastikan anda tidak menawarkan perniagaan pelaburan yang mencurigakan atau menjadi ahli MLM yang tidak jelas.